ყვავილოვანი კომბოსტოს კრემ-სუპი
ინგრედიენტები:
- ყვავილოვანი კომბოსტო – 1 თავი
- კარაქი – 100 გ
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
- წითელი ხიზილალა – გემოვნებით
- მწვანილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ყვავილოვანი კომბოსტო უნდა წვრილად დაჭრათ და 10 წუთის განმავლობაში მოხარშოთ მარილიან წყალში.
- შემდეგ, ბლენდერში გახეხეთ კომბოსტო ერთგვაროვანი მასის მდგომარეობამდე.
- დაამატეთ კარაქი, ნაღები, წიწაკა და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
Comments