ინგრედიენტები:

  • ყვავილოვანი კომბოსტო – 1 თავი
  • კარაქი – 100 გ
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • წითელი ხიზილალა – გემოვნებით
  • მწვანილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ყვავილოვანი კომბოსტო უნდა წვრილად დაჭრათ და 10 წუთის განმავლობაში მოხარშოთ მარილიან წყალში.
  2. შემდეგ, ბლენდერში გახეხეთ კომბოსტო ერთგვაროვანი მასის მდგომარეობამდე.
  3. დაამატეთ კარაქი, ნაღები, წიწაკა და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
Comments