ყველის ჩიპსი
ინგრედიენტები:
- ყველი (მყარი) – 150-200 გ
მომზადების წესი:
- ყველი გახეხეთ წვრილ ღრიალზე.
- ზოგადად, შეგიძლიათ დაამატოთ სოკო, მწვანილი, კრევეტები… თქვენი გემოვნებით!
- ახლა ყველს საცხობ ფირფიტაზე გავავრცელოთ პატარა ნაჭრებით, სასურველია ერთმანეთისგან დაშორებული, წინააღმდეგ შემთხვევაში ყველი გავრცელდება და ყველა ერთ ფენაში იქნება.
- ღუმელში შედგით 180 გრადუსზე 5-7 წუთის განმავლობაში.
- ამოიღეთ, როგორც კი ყავისფერი ქერქი იქნება, პროცესი ძალიან სწრაფია, დარწმუნდით, რომ ყველი არ დაწვება.
- გაცივდეს და გამაგრდეს.
ყველის ჩიპსი
Comments