ინგრედიენტები:

  • ყველი (მყარი) – 150-200 გ

მომზადების წესი:

  1. ყველი გახეხეთ წვრილ ღრიალზე.
  2. ზოგადად, შეგიძლიათ დაამატოთ სოკო, მწვანილი, კრევეტები… თქვენი გემოვნებით!
  3. ახლა ყველს საცხობ ფირფიტაზე გავავრცელოთ პატარა ნაჭრებით, სასურველია ერთმანეთისგან დაშორებული, წინააღმდეგ შემთხვევაში ყველი გავრცელდება და ყველა ერთ ფენაში იქნება.
  4. ღუმელში შედგით 180 გრადუსზე 5-7 წუთის განმავლობაში.
  5. ამოიღეთ, როგორც კი ყავისფერი ქერქი იქნება, პროცესი ძალიან სწრაფია, დარწმუნდით, რომ ყველი არ დაწვება.
  6. გაცივდეს და გამაგრდეს.

ყველის ჩიპსი

 

Comments