ინგრედიენტები:

  • ორაგული – 6 ნაჭერი
  • ნაღების ყველი – 250 გ
  • ნაღები 30% – 300 მლ
  • არაყი – 100 მლ
  • ლიმონი – 2 ც.
  • წითელი მოცხარი – 100 გ
  • ხახვი – თაიგული
  • მარილი – გემოვნებით
  • დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. სცემეთ ნაღები, დაამატეთ ნაღების ყველი, ლიმონის წვენი, არაყი, დაჭრილი შნიტ ხახვი.
  2. ფრთხილად აურიეთ, დაამატეთ სანელებლები და კენკრა (შეგიძლიათ გაყინულიც).
  3. ფრთხილად ჩაყარეთ ორაგული და გააფართოვეთ რულეტები სუშის მასალის გამოყენებით.
  4. შეფუთული რულეტები შეინახეთ მაცივარში, შეიძლება დარჩეს ღამით.
  5. სოუსისთვის, აურიეთ ყველა ინგრედიენტი.
  6. გაჭერით თითოეული რულეტი ნახევარში, დაასხით სოუსი ფირფიტაზე, მოაყარეთ რულეტები, გარუჯეთ წითელი ხიზილალით, შნიტ ხახვითა და კენკრით.

შებოლილი ორაგული

 

Comments