ინგრედიენტები:

  • საშუალო სკუმბრია – 1 ცალი.
  • ხახვის კანი – რამდენიც გინდათ
  • მარილი – 5 ს.კ. ზედის გარეშე
  • წყალი – 1 ლ

მომზადების წესი:

  1. ხახვის კანი გაჟღენთეთ წყალში.
  2. შემდეგ დადგით ცეცხლზე და დაამატეთ მარილი (1 ლიტრი წყლისთვის – 5 ს.კ.)
  3. ადუღეთ მარილიანი ხახვის წყალი, ჩადეთ გარეცხილი სკუმბრია.
  4. მოხარშეთ ზუსტად 3 წუთის განმავლობაში.
  5. ჩადეთ მზა თევზი კოლანდერში და ემსახურეთ.

შებოლილი სკუმბრია

 

Comments