ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • პომიდორი – 1 ც.
  • მარილი
  • მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.
  • მწვანილი

მომზადების წესი:

  1. გარეცხეთ, გამშრალეთ და გაჭერით ტომატი წრეებში.
  2. კუბებად დაჭერით ყავისფერი პური. გაათბეთ ტაფა მცენარეული ზეთით.
  3. მსუბუქად შეწვით კრუტონები და პომიდორი.
  4. კვერცხები ჩაყარეთ პანში, გაახურეთ გულები ჩანგლით, დაამატეთ მარილი.
  5. 1-2 წუთის შემდეგ გადაწურეთ კვერცხები მეორე მხარეს, მიიყვანეთ მზადყოფნისკენ.

შემწვარი კვერცხები პომიდ

 

Comments