ინგრედიენტები:

  • საქონლის ხორცი 680 გ
  • ხორბლის ფქვილი 2 სუფრის კოვზი
  • ძროხის ბულიონი 1 ჭიქა
  • ხახვი 60 გ
  • მცენარეული ზეთი 1 სუფრის კოვზი
  • კარტოფილი 6 ცალი
  • სტაფილო 2 ცალი
  • ნიახურის ყუნწი 2 ცალი
  • დაფქული შავი პილპილი მწიკვი

მომზადების წესი:

  1. ხორცი დავჭრათ წვრილად და მსუბუქად მოვაყაროთ ფქვილში.
  2. ტაფა კარგად გააცხელეთ საშუალო ცეცხლზე და დაამატეთ მცენარეული ზეთი. მოაყარეთ ხორცი და შეწითლეთ ოქროსფერამდე.
  3. შემდეგ დაუმატეთ ბულიონი და წვრილად დაჭრილი ხახვი. მიიყვანეთ ადუღებამდე, შეამცირეთ სითბო, დააფარეთ სახურავი და ადუღეთ 1 საათი.
  4. დაამატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და შავი პილპილი. კვლავ დაახურეთ თავსახური და ადუღეთ კიდევ 30 წუთი, სანამ ბოსტნეული არ დარბილდება.

 

შემწვარი საქონლის ხორცი

შემწვარი საქონლის ხორცი

 

Comments