ინგრედიენტები:

  • შოკოლადი – 100 გრ
  • რძე – 0,5 ჭიქა
  • კვერცხის გულები – 3 ცალი.
  • ცილები – 4 ც.
  • შაქრის ფხვნილი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. გააცალეთ შოკოლადი ნაჭრებად, დაასხით რძე და განათავსეთ ღუმელში, რომ დადნოს.
  2. შემდეგ დაამატეთ კვერცხის გულები და კარგად გახეხეთ სანამ აყვავებული მასა ჩამოყალიბდება.
  3. სცემეთ თეთრები სქელ ქაფში, შეურიეთ ფრთხილად შოკოლადის მასას.
  4. მოათავსეთ კრემი თასში და შედგით მაცივარში.
  5. მსახურებამდე, კრემს მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი ან თხილი.

შოკოლადის კრემის კიდევ ერთი რეცეპტი

 

Comments