ინგრედიენტები:

  • ავოკადო – 2 ცალი.
  • რძე – 1/3 ჭიქა
  • ნეკერჩხლის სიროფი – 2/3 ჭიქა
  • არაქისის კარაქი – 1 ს.კ.
  • მარილი – 1/4 ჩ.კ.
  • ვანილის ექსტრაქტი – 1 ჩ.კ.
  • კაკაოს ფხვნილი – 1/4 ჭიქა

მომზადების წესი:

  1. კანი ავოკადოს მოაჭერით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
  2. მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი კვების კომბაინში და სცემეთ სანამ არ გახდება გლუვი.
  3. თუ სასურველია, გარუჯეთ პუდინგი შოკოლადის ფანტელებით.

შოკოლადის პუდინგი

 

Comments