შპუნდრა
ინგრედიენტები:
- 500 გრ ღორის მკერდი
- 5 სუფრის კოვზი მდნარი ზორის ზეთი
- 500-750 გ ჭარხალი
- 4-5 ც. ხახვი
- 1 ჭიქა ჭარხლის ბურახი
- 1 ს.კ. ფქვილი
- 1 სუფრის კოვზი ოხრახუში
მომზადების წესი:
- ღორის მკერდი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავყაროთ ფქვილში.
- შემდეგ შეწვით ხორცი მდნარ ღორის ცხიმში თითქმის მომზადებამდე.
- დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და გააჩერეთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
- ხორცი მოათავსეთ პანში და შეურიეთ ნაჭრებად დაჭრილ ჭარხალს.
- შეავსეთ ბურახით. დაამატეთ მარილი. და შეწვით დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში.
შპუნდრა
Comments