ინგრედიენტები:

  • 500 გრ ღორის მკერდი
  • 5 სუფრის კოვზი მდნარი ზორის ზეთი
  • 500-750 გ ჭარხალი
  • 4-5 ც. ხახვი
  • 1 ჭიქა ჭარხლის ბურახი
  • 1 ს.კ. ფქვილი
  • 1 სუფრის კოვზი ოხრახუში

მომზადების წესი:

  1. ღორის მკერდი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავყაროთ ფქვილში.
  2. შემდეგ შეწვით ხორცი მდნარ ღორის ცხიმში თითქმის მომზადებამდე.
  3. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და გააჩერეთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
  4. ხორცი მოათავსეთ პანში და შეურიეთ ნაჭრებად დაჭრილ ჭარხალს.
  5. შეავსეთ ბურახით. დაამატეთ მარილი. და შეწვით დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში.

შპუნდრა

 

Comments