ინგრედიენტები:

  • ცხვრის ხორცი – 400 გ
  • კარტოფილი – 3 ცალი.
  • ღვიძლი
  • ბადრიჯანი – 1 ც.
  • ზარის წიწაკა – 200 გ
  • კუდის ცხიმი – 1 ს.კ.
  • ქინძი – 30 გ
  • ხახვი – 1 ც.
  • ნიორი – 2 კბილი
  • ოხრახუში – 30 გრ
  • ბულიონი – 1 ჭიქა
  • სანელებლები – გემოვნებით
  • პომიდორი – 1 ც.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ცხვრის დაჭრილი 2 ცალი თითო ემსახურება და მარილი.
  2. დაჭრილი კარტოფილი კუბებად. ხახვი დაჭერით ზოლებით.
  3. მზა ინგრედიენტები ჩასვით ქვაბებში.
  4. სიგრძეზე დაჭერით ბადრიჯანი, ამოიღეთ შუა ნაწილი, ჩაყარეთ ცხიმწასმული მასა შერეული დაჭრილ წიწაკას და დაჭრილი მწვანილის ნაწილს.
  5. დავჭრათ 2 ნაწილად და ჩავდოთ ხორცზე, დავასხათ პომიდორი, გახეხილი ნიორი განზავებული ბულიონი, დავამატოთ წიწაკა და მოზარშეთ 1-2 საათის განმავლობაში.
  6. ცოტა ხნით ადრე მომზადებამდე დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი და სანელებლები.

ჩანახი

ჩანახი

 

Comments