ჩანახი
ინგრედიენტები:
- ცხვრის ხორცი – 400 გ
- კარტოფილი – 3 ცალი.
- ღვიძლი
- ბადრიჯანი – 1 ც.
- ზარის წიწაკა – 200 გ
- კუდის ცხიმი – 1 ს.კ.
- ქინძი – 30 გ
- ხახვი – 1 ც.
- ნიორი – 2 კბილი
- ოხრახუში – 30 გრ
- ბულიონი – 1 ჭიქა
- სანელებლები – გემოვნებით
- პომიდორი – 1 ც.
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ცხვრის დაჭრილი 2 ცალი თითო ემსახურება და მარილი.
- დაჭრილი კარტოფილი კუბებად. ხახვი დაჭერით ზოლებით.
- მზა ინგრედიენტები ჩასვით ქვაბებში.
- სიგრძეზე დაჭერით ბადრიჯანი, ამოიღეთ შუა ნაწილი, ჩაყარეთ ცხიმწასმული მასა შერეული დაჭრილ წიწაკას და დაჭრილი მწვანილის ნაწილს.
- დავჭრათ 2 ნაწილად და ჩავდოთ ხორცზე, დავასხათ პომიდორი, გახეხილი ნიორი განზავებული ბულიონი, დავამატოთ წიწაკა და მოზარშეთ 1-2 საათის განმავლობაში.
- ცოტა ხნით ადრე მომზადებამდე დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი და სანელებლები.
ჩანახი
ჩანახი
Comments