ჩაქაფულის რეცეპტი
ინგრედიენტები:
- ახალი ქინძი (ქინძი) 2 კონა
- ტარხუნა 3 კონა
- ცხვრის მხრები 2 ცალი
- მწვანე ხახვი 2 კონა
- ოხრახუში 2 კონა
- თეთრი მშრალი ღვინო 500 მლ
- მწვანე ტყემალი გემოვნებით
- მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ამოიღეთ ხორცი ძვლიდან – შეგიძლიათ სთხოვოთ ბაზარზე გამყიდველს ამის გაკეთება თქვენთვის. ძვლების შენახვა შესაძლებელია მომავალი ბულიონებისთვის. დავჭრათ ნაწილებად და ჩავდოთ სქელი ფსკერის კონტეინერში.
- ყველა მწვანილი წვრილად დაჭერით, სქელი ღეროების მოჭრის შემდეგ დაასხით ხორცი.
- ჩაასხით ღვინო, დაახურეთ თავსახური, დადგით პატარა ცეცხლზე დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
- როცა ხორცი მზად იქნება, დაუმატეთ ტყემალი გემოვნებით, ყველაფერი აურიეთ და კიდევ ათი წუთი გააჩერეთ ცეცხლზე. მარილი გემოვნებით და მიირთვით.
ჩაქაფულის რეცეპტი
ჩაქაფულის რეცეპტი
Comments