ჩაქაფული თეთრი ღვინით
ინგრედიენტები:
- ტარხუნა – 3 თაიგული
- ცხვრის მხარი – 2 ცალი
- მწვანე ხახვი – 2 ტოტი
- ახალი ქინძი – 2 თაიგული
- ოხრახუში – 2 თაიგული
- თეთრი მშრალი ღვინო – 500 მლ
- მწვანე ტყემალი – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ამოიღეთ ხორცი ძვლისგან, დაჭერით ნაჭრებად და მოათავსეთ პანში სქელი ფსკერით.
- წვრილად დაჭერით მწვანილი, ამოიღეთ ზედმეტი ღეროები და ჩადეთ ხორცში.
- შემდეგ დაასხით ღვინო და მოადუღეთ სახურავის ქვეშ დაბალ სითბოზე დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
- მას შემდეგ, რაც ხორცი მზად იქნება, დაამატეთ ტყემალი გემოვნებით, აურიეთ ყველაფერი და დატოვეთ ცეცხლზე კიდევ ათი წუთის განმავლობაში.
- დაამატეთ მარილი გემოვნებით და ემსახურეთ.
ჩაქაფული თეთრი ღვინით
ჩაქაფული თეთრი ღვინით
Comments