ინგრედიენტები:

  • ტარხუნა – 3 თაიგული
  • ცხვრის მხარი – 2 ცალი
  • მწვანე ხახვი – 2 ტოტი
  • ახალი ქინძი – 2 თაიგული
  • ოხრახუში – 2 თაიგული
  • თეთრი მშრალი ღვინო – 500 მლ
  • მწვანე ტყემალი – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ამოიღეთ ხორცი ძვლისგან, დაჭერით ნაჭრებად და მოათავსეთ პანში სქელი ფსკერით.
  2. წვრილად დაჭერით მწვანილი, ამოიღეთ ზედმეტი ღეროები და ჩადეთ ხორცში.
  3. შემდეგ დაასხით ღვინო და მოადუღეთ სახურავის ქვეშ დაბალ სითბოზე დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
  4. მას შემდეგ, რაც ხორცი მზად იქნება, დაამატეთ ტყემალი გემოვნებით, აურიეთ ყველაფერი და დატოვეთ ცეცხლზე კიდევ ათი წუთის განმავლობაში.
  5. დაამატეთ მარილი გემოვნებით და ემსახურეთ.

ჩაქაფული თეთრი ღვინით

ჩაქაფული თეთრი ღვინით

 

Comments