ინგრედიენტები:

  • კრეკერი – 120 გ
  • კარაქი – 200 გ + 4-6 ს.კ.
  • შაქარი – 3 ს.კ. + 80 გ
  • არაჟანი – 200 მლ
  • ლიქიორი – 2 ს.კ.
  • ტეკილა – 1 ს.კ.
  • კირის ბუდე – 1 ც.
  • კვერცხი – 4 ცალი.

მომზადების წესი:

  1. კრეკერი ან საშრობი დაფქვით ბლენდერში, დაამატეთ 3 ს.კ. შაქარი და 4-6 ს.კ. კარაქი.
  2. მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 160 წუთის განმავლობაში.
  3. 200 გ კარაქი სცემეთ მიქსერში, დაამატეთ ლაიმის ცედრა, არაჟანი, შაქარი, ლიქიორი და ტეკილა.
  4. დაამატეთ კვერცხები. სცემეთ.
  5. დადეთ მასა გაგრილებულ ნამცხვარზე კრეკერისგან ან საშრობისგან.
  6. გამოაცხვეთ ღუმელში წყლის აბაზანაში დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში.
Comments