ინგრედიენტები:

  • თხელი ლავაში – 1 ც.
  • არაჟანი – 100 გრ
  • კვერცხი – 1 ც.
  • ლორი – 50 გ
  • მყარი ყველი – 100 გ
  • კამა – 2 ტოტი
  • მარილი – გემოვნებით
  • სანელებლები – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. არაჟანი აურიეთ კვერცხს, დაამატეთ მარილი, წვრილად დაჭრილი კამა, სანელებლები, გახეხილი ყველი და ლორი დაჭრილი ბლენდერში.
  2. შედეგად მიღებული ნარევი გაანაწილეთ ლავაშზე.
  3. გამოიყენეთ თხელი, მკვეთრი დანა, რომ ლავაში თვითნებურ ნაწილებად მოჭრათ.
  4. განათავსეთ ლავაში მშრალ საცხობ ფირფიტაზე და შედგით ღუმელში 7-10 წუთის განმავლობაში გაშრობის დროს 180 ° C ტემპერატურაზე.

ჩიპსი იდეალური გემო

ჩიპსი იდეალური გემო

 

Comments