ინგრედიენტები:

  • 500 გრ წითელი კომბოსტო
  • 4 ცალი მანდარინი
  • 50 გრ ნიგოზი
  • ნივრის 1 კბილი
  • 50 მლ ბალზამური ძმარი
  • 1 ს. კოვზი თაფლი
  • 3 ს. კოვზი ზეითუნის ზეთი
  • შავი წიწაკა გემოვნებით
  • მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. წვრილად დაჭერით კომბოსტო, მარილი, ოდნავ მოეკიდეთ ხელი და გაწურეთ წვენი, რომელიც გამოვა.
  2. შეურიეთ ზეითუნის ზეთი, ბალზამიანი ძმარი, თაფლი, დაჭრილი ნიორი და კარგად სცემეთ.
  3. დაასხით კომბოსტო შედეგად მიღებული სოუსით, მარილით, წიწაკით და შეურიეთ ფრთხილად.
  4. გაამშრალეთ ნიგოზი ტაფაში და დაჭერით.
  5. გახეხეთ და დაჭერით მანდარინები პატარა ნაჭრებად.
  6. კომბოსტოს დაამატეთ თხილი და მანდარინი, აურიეთ.
Comments