წითელი მოცხარის ტყემალი
ინგრედიენტები:
- წითელი მოცხარი 250გრ
- ქინძი 70 გრ
- ქინძის თესლი 10 გ
- ძირა 10 გ
- ნიორი 3 კბილი
- მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ნაღმტყორცნებში გახეხეთ ქინძი, ძირა, ქინძის ფოთლები და ნიორი ერთგვაროვან არომატულ მასამდე.
- მოცხარს დაასხით წყალი და ადუღეთ ხუთი წუთის განმავლობაში.
- შემდეგ გადაიტანეთ სუფთა ქვაბში, დაუმატეთ ნაღმტყორცნებიდან მიღებული მასა, აურიეთ და დადგით ცეცხლზე, რომ გასქელდება.
წითელი მოცხარის ტყემალი
Comments