ინგრედიენტები:

  • წითელი მოცხარი 250გრ
  • ქინძი 70 გრ
  • ქინძის თესლი 10 გ
  • ძირა 10 გ
  • ნიორი 3 კბილი
  • მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ნაღმტყორცნებში გახეხეთ ქინძი, ძირა, ქინძის ფოთლები და ნიორი ერთგვაროვან არომატულ მასამდე.
  2. მოცხარს დაასხით წყალი და ადუღეთ ხუთი წუთის განმავლობაში.
  3. შემდეგ გადაიტანეთ სუფთა ქვაბში, დაუმატეთ ნაღმტყორცნებიდან მიღებული მასა, აურიეთ და დადგით ცეცხლზე, რომ გასქელდება.

წითელი მოცხარის ტყემალი

 

Comments