ინგრედიენტები:

  • ზარის წიწაკა – 6 ცალი.
  • სხვადასხვა ფერის წიწაკის ნაჭრები – გემოვნებით
  • ყველი – 100 გ
  • მდნარი ყველი – 2-3 ცალი.
  • მაიონეზი – 3 ს.კ.
  • წითელი წიწაკა – გემოვნებით
  • კამა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ჩამოიბანეთ ტკბილი წიწაკის ღეროები, გაჭერით ღეროები მიმდებარე ნაყენთან, ამოიღეთ თესლი.
  2. გახეხეთ მდნარი ყველი, დაამატეთ გახეხილი მდნარი ყველი, მაიონეზი, დაჭრილი პატარა კუბებად სხვადასხვა ფერის წიწაკის ღეროების ნაჭრები, 3 ს.კ. წვრილად დაჭრილი კამა და წიწაკა.
  3. სცემეთ ყველის მასა. შეავსეთ მომზადებული ტკბილი წიწაკის ბადეები ყველის მასით.
  4. დააფინეთ შევსება კოვზით და შეინახეთ წიწაკის ბადეები მაცივარში მინიმუმ 2 საათის განმავლობაში.

წიწაკა, ფარშირებული ყველით

წიწაკა, ფარშირებული ყველით

 

Comments