ჭარხლის და ქაშაყის სნეკი
ინგრედიენტები:
- ჭარხალი – 1 ცალი.
- ქაშაყი – 200 გ
- მაიონეზი – 3 ს.კ.
- ბრინჯი – 0,5 ჭიქა
- კრაბის ჩხირები – 100 გ
- მწვანილი – 1 თაიგული
- ჟელატინი – 20 გ
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ ჭარხალი, გახეხეთ, დაამატეთ მაიონეზი, კარგად აურიეთ.
- მოხარშეთ ბრინჯი და გახეხეთ კრაბის ჩხირები.
- დაჭერით ქაშაყი პატარა ნაჭრებად.
- ჟელატინი 0,5 ჭიქა წყალში დაამატეთ, შემდეგ მოამზადეთ, როგორც ეს მითითებულია პაკეტზე, დაასხით თეფშებზე ჭარხლით, ბრინჯით და კრაბის ჩხირებით. კარგად ავურიოთ.
- გახეხეთ მწვანილი, განათავსეთ ფენა პლასტმასის შესაფუთზე.
- ზემოდან მოათავსეთ ჭარხლის ფენა. შემდეგ ბრინჯის ფენა.
- ბოლო ფენა არის ქაშაყი.
- განათავსეთ მაცივარში, სანამ მთლიანად არ გამაგრდება.
ჭარხლის და ქაშაყის სნეკი
ჭარხლის და ქაშაყის სნეკი
Comments