ინგრედიენტები:

  • ჭარხალი – 1 ცალი.
  • ქაშაყი – 200 გ
  • მაიონეზი – 3 ს.კ.
  • ბრინჯი – 0,5 ჭიქა
  • კრაბის ჩხირები – 100 გ
  • მწვანილი – 1 თაიგული
  • ჟელატინი – 20 გ

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ჭარხალი, გახეხეთ, დაამატეთ მაიონეზი, კარგად აურიეთ.
  2. მოხარშეთ ბრინჯი და გახეხეთ კრაბის ჩხირები.
  3. დაჭერით ქაშაყი პატარა ნაჭრებად.
  4. ჟელატინი 0,5 ჭიქა წყალში დაამატეთ, შემდეგ მოამზადეთ, როგორც ეს მითითებულია პაკეტზე, დაასხით თეფშებზე ჭარხლით, ბრინჯით და კრაბის ჩხირებით. კარგად ავურიოთ.
  5. გახეხეთ მწვანილი, განათავსეთ ფენა პლასტმასის შესაფუთზე.
  6. ზემოდან მოათავსეთ ჭარხლის ფენა. შემდეგ ბრინჯის ფენა.
  7. ბოლო ფენა არის ქაშაყი.
  8. განათავსეთ მაცივარში, სანამ მთლიანად არ გამაგრდება.

ჭარხლის და ქაშაყის სნეკი

ჭარხლის და ქაშაყის სნეკი

 

Comments