ინგრედიენტები:

  • ხაჭო – 500 გრ
  • ხილი – 200-250 გ
  • არაჟანი – 300 გრ
  • შაქრის ფხვნილი – 3 ს.კ.
  • ჟელატინი – 30 გ

მომზადების წესი:

  1. ხაჭო და არაჟანი ცალკე შეურიეთ შაქარს.
  2. ჩამოიბანეთ ხილი და მოაყარეთ ფორმის ძირში.
  3. მოამზადეთ ჟელატინი პაკეტზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით.
  4. შეუთავსეთ ხაჭო და არაჟანი. გამოდის თხევადი მასა.
  5. დაასხით ჟელატინი ხაჭო-არაჟნის მასაში თხელი ნაკადით. აურიეთ.
  6. მიღებული ნაზავი დაფარეთ ყველა ხილით და გაყინეთ 1-2 საათის განმავლობაში.

ხაჭოს და ხილის დესერტი

 

Comments