ინგრედიენტები:

  • ბანანი – 1 ც.
  • კივი – 1 ც.
  • მანგო – 1/2 ც.
  • თაფლი – 2 ს.კ.
  • პიტნა – გემოვნებით
  • ლიმნის წვენი

მომზადების წესი:

  1. აუცილებლობის შემთხვევაში, ყველა ხილი და კენკრა გარეცხეთ და გახეხეთ.
  2. ლამაზად ჩადეთ ფორთოხალში მიხაკი.
  3. გაჭერით ნახევარში და ფრთხილად ამოიღეთ რბილობი.
  4. შემდეგ რბილობი შეგიძლიათ გახეხოთ და დაამატოთ სალათში.
  5. შეურიეთ თაფლსა და ლიმონის წვენს.

ხილის სალათი ფორთოხლის კანში

 

Comments