ხორცის ბურთები ბრინზით და სოკოთი
ინგრედიენტები:
- ხორცის ფარში – 700 გრ
- დაჭრილი ხახვი – 1 ც.
- დაჭრილი ნიორი – 2 კბილი
- დაჭრილი შამპინიონები – 150 გ
- ოხრახუში
- კვერცხი – 1 ც.
- მარილი, წიწაკა
- ბრინზა – 100 გ
- მცენარეული ზეთი
სოუსისთვის:
- მცენარეული ზეთი
- დაჭრილი ხახვი – 1 ც.
- დაჭრილი ნიორი – 2 კბილი
- პომიდორი – 3 ცალი.
- ტომატის წვენი – 400 მლ
- ხმელი რეღანი – 1/2 ჩ.კ.
- მარილი, წიწაკა
მომზადების წესი:
- ფარში შეურიეთ დაჭრილ ხახვს, ნიორს, სოკოს, ოხრახუშს და კვერცხს.
- დაამატეთ სანელებლები გემოვნებით.
- ათი ხორცის ბურთი ჩამოაყალიბეთ თითოეულში ნაჭერი ბრინზის ყველი ჩასვით.
- წინასწარ გაცხელებულ პანელში მცენარეული ზეთით, შეწვით ტეფტელები სანამ არ გახდება ოქროსფერი.
- სოუსისთვის ხახვი და ნიორი შეწვით მცენარეულ ზეთში.
- დაამატეთ პომიდორი დაჭრილი ბლენდერში და გააჩერეთ კიდევ 5 წუთი.
- ჩაასხით ტომატის წვენში, დაამატეთ რეღანი, მარილი და პილპილი.
- დაასხით ხორცის ტეფტელები ტომატის სოუსით და შეწვით 20 წუთის განმავლობაში სახურავის ქვეშ.
ხორცის ბურთები ბრინზით და სოკოთი
ხორცის ბურთები ბრინზით და სოკოთი
Comments