ხორცის ბურთები რძის სოუსში
ინგრედიენტები:
- ფარში – 250 გ
- მოხარშული ბრინჯი – 100 გრ
- კვერცხი – 1 ც.
- მარგარინი – 50 გრ
- რძე – 1 ჭიქა
- ფქვილი – 1 ჩ.კ.
- მცენარეული ზეთი – 1 ს.კ.
- ხახვი – 1/2–1 ც.
- მარილი – გემოვნებით
- მწვანილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ფარში შეურიეთ ბრინჯს, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი და შემწვარი ხახვი, უმი კვერცხი, მარილი, წიწაკა და აურიეთ.
- სოუსისთვის, დარჩენილი ფქვილი დაამატეთ მდნარ მარგარინს და მსუბუქად აურიეთ.
- თანდათანობით განზავდეს რძე, დაამატეთ მარილი და მოხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში.
- მასისგან პატარა ბურთულები ჩამოაყალიბეთ, გააფართოვეთ ფქვილში და გახურებულ ზეთში შედუღეთ ყველა მხრიდან.
- დაასხით ხორცის ბურთები რძის სოუსით და მოხარშეთ 10 წუთის განმავლობაში.
ხორცის ბურთები რძის სოუსში
Comments