ხორცის ბურთები ყაბაყით
ინგრედიენტები:
- ცუკინი – 1 ც.
- ხახვი – 1 ც.
- ბეგქონდარა – 1/2 ჩ.კ.
- ორეგანო – 2 ჩ.კ.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
- პურის ნამცეცები – 1/4 ჭიქა
- კვერცხი – 1 ც.
- ღორის ფარში – 400 გრ
- პომიდორი საკუთარ წვენში – 800 გრ
მომზადების წესი:
- ყაბაყი და ხახვი გახეხეთ უხეშ ღრიალზე.
- გაწურეთ თხევადი ქსოვილით.
- დაამატეთ მარილი, წიწაკა, ბეგქონდარა, ორეგანო, პურის მარცვლები, კვერცხი, ღორის ფარში.
- გააკეთეთ ბურთები. შეწვით ისინი.
- გახეხეთ პომიდორი და ჩილი ბლენდერში მარილით. დაამატეთ წიწაკა, დაასხით ნარევი ბურთებში.
- მოხარშეთ მომზადებამდე.
ხორცის ბურთები ყაბაყით
ხორცის ბურთები ყაბაყით
Comments