ინგრედიენტები:

  • ცუკინი – 1 ც.
  • ხახვი – 1 ც.
  • ბეგქონდარა – 1/2 ჩ.კ.
  • ორეგანო – 2 ჩ.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • პურის ნამცეცები – 1/4 ჭიქა
  • კვერცხი – 1 ც.
  • ღორის ფარში – 400 გრ
  • პომიდორი საკუთარ წვენში – 800 გრ

მომზადების წესი:

  1. ყაბაყი და ხახვი გახეხეთ უხეშ ღრიალზე.
  2. გაწურეთ თხევადი ქსოვილით.
  3. დაამატეთ მარილი, წიწაკა, ბეგქონდარა, ორეგანო, პურის მარცვლები, კვერცხი, ღორის ფარში.
  4. გააკეთეთ ბურთები. შეწვით ისინი.
  5. გახეხეთ პომიდორი და ჩილი ბლენდერში მარილით. დაამატეთ წიწაკა, დაასხით ნარევი ბურთებში.
  6. მოხარშეთ მომზადებამდე.

ხორცის ბურთები ყაბაყით

ხორცის ბურთები ყაბაყით

 

Comments