ხორცის კროკეტი გოგრით
ინგრედიენტები:
- ხბო – 1 კგ
- ნიგოზი – 1 ჩ.კ.
- გოგრა – 300 გ
- ხახვი – 1 ც.
- ნიორი – 2-3 კბილი.
- მარილი – გემოვნებით
- შავი პილპილი – გემოვნებით
- ქინძი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გამოიყენეთ ხორცის საფქვავი, გახეხეთ ხორცი, ხახვი და გოგრა.
- დაამატეთ ნიორი მიღებულ ფარშში, შავი წიწაკა, ქინძი და მარილი.
- აურიეთ, ფარში დაფარეთ და მოათავსეთ მაცივარში 2 საათის განმავლობაში.
- ფარშისგან შექმენით მცირე ზომის “კოტლეტები” და შეწვით მცენარეულ ზეთში.
ხორცის კროკეტი გოგრით
Comments