ინგრედიენტები:

  • ხბო – 1 კგ
  • ნიგოზი – 1 ჩ.კ.
  • გოგრა – 300 გ
  • ხახვი – 1 ც.
  • ნიორი – 2-3 კბილი.
  • მარილი – გემოვნებით
  • შავი პილპილი – გემოვნებით
  • ქინძი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გამოიყენეთ ხორცის საფქვავი, გახეხეთ ხორცი, ხახვი და გოგრა.
  2. დაამატეთ ნიორი მიღებულ ფარშში, შავი წიწაკა, ქინძი და მარილი.
  3. აურიეთ, ფარში დაფარეთ და მოათავსეთ მაცივარში 2 საათის განმავლობაში.
  4. ფარშისგან შექმენით მცირე ზომის “კოტლეტები” და შეწვით მცენარეულ ზეთში.

ხორცის კროკეტი გოგრით

 

Comments