ინგრედიენტები:

  • ძროხის რბილობი – 200 გრ
  • ხახვი – 70 გ
  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • ფქვილი – 1 ჩ.კ.
  • კარაქი – 2 ს.კ.
  • რძე – 2 ჭიქა
  • მარილი – გემოვნებით
  • კამა – გემოვნებით
  • ოხრახუში – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გაატარეთ ხორცი 2 ჯერ ხორცის საფქვავში.
  2. სცემეთ კვერცხი, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მარილი, ფქვილი და რძე.
  3. შეაერთეთ ფარშს და აურიეთ.
  4. მიღებული მასა დაასხით ცხიმიან კერძში, მოათავსეთ ღუმელში და მზადყოფამდე მიიყვანეთ.

ხორცის ომლეტი არაბულად

 

Comments