ინგრედიენტები:

ფარშისთვის:

  • ახალგაზრდა საქონლის ხორცი – 300 გრ
  • ღორი – 200 გრ
  • ხახვი – 1 ც.
  • კარტოფილი – 1 ც.
  • მარილი – 2 ჩ.კ.
  • კვერცხები – 1 ც.
  • კამა – 1 თაიგული
  • შავი დაფქული წიწაკა – 2 პინჩი

შევსება:

  • კვერცხი – 3 ცალი.

მომზადების წესი:

  1. ხორცი გაატარეთ ხორცის საფქვავში, ხახვთან და კარტოფილთან ერთად.
  2. დაამატეთ მარილი და პილპილი, შეურიეთ კვერცხს.
  3. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი კამა.
  4. ფარშის მესამედი მოათავსეთ ფორმაში მოხარშულ კვერცხთან ერთად.
  5. ზევით დანარჩენი შიგთავსი.
  6. დააჭირეთ, გააფორმეთ.
  7. გამოაცხვეთ ღუმელში წინასწარ გახურებულ 190 გრადუსზე 50 წუთის განმავლობაში.

ხორცის რულეტი კვერცხით

ხორცის რულეტი კვერცხით

 

Comments