სამარხვო გოგრის წვნიანი
ინგრედიენტები:
- ხახვი – 2 ც.
- გოგრა – 1 კგ
- ნიახური – 8 ცალი.
- ბოსტნეულის ბულიონი – 3-4 ჭიქა
- მცენარეული ზეთი – 1-2 ს.კ.
მომზადების წესი:
- გარეცხეთ და დაჭერით ხახვი, გოგრა და ნიახური.
- დაამატეთ ბოსტნეული პანელში მცირე რაოდენობით მცენარეული ზეთით და დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ საშუალო სითბოზე.
- ჩაასხით ბულიონში და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
- შეამცირეთ სითბო და მოხარშეთ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში.
- დაამატეთ მარილით და სანელებლები გემოვნებით.
- წვნიანი გახეხეთ ბლენდერით.
სამარხვო გოგრის წვნიანი
Comments