ინგრედიენტები:

  • ავოკადო (დიდი მწიფე) – 1 ც.
  • მოხარშული კვერცხი – 1 ც.
  • კამა (დაჭრილი) – 1 ს.კ.
  • ლიმონის წვენი – 1 ს.კ.
  • არაჟანი – 1 ს.კ.
  • შაქარი – პინჩი
  • იალტის ხახვი – 1/2 ც.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – 100 გ
  • ხიზილალა – გემოვნებით
  • ყავისფერი პური გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გააცალეთ ავოკადო კანიდან და გახეხეთ ბლენდერში, დაამატეთ კვერცხი და სხვა ინგრედიენტები, ერთგვაროვანი თანმიმდევრულობის მიღებამდე.
  2. მიღებული მასა მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში შედგით მაცივარში.
  3. დაფარეთ ავოკადოთი ყავისფერი პურის ნაჭრები.
  4. ზემოდან მოაყარეთ ხიზილალა და დაამშვენეთ კამით.

კანაპე ავოკადოთი და ორაგულის ხიზილალით

კანაპე ავოკადოთი და ორაგულის ხიზილალით

 

Comments