კროკ-მისიე და კროკ-მადამ სენდვიჩები
ინგრედიენტები:
- ლორი – 2 ნაჭერი
- დიჟონის მდოგვი
- კარაქი
- კვერცხი – 2 ცალი.
- ზღვის მარილი
- პური – 2 ნაჭერი
- ნაღების ყველი
მომზადების წესი:
- ერთი პურის ნაჭერს დაუსვით კარაქი და მდოგვი, მეორე – რბილი ნაღების ყველით.
- ლორის თხელი ნაჭრები დადეთ ერთ ნაჭერს და შეაგროვეთ სენდვიჩი.
- სცემეთ ერთი კვერცხი მარილის პინჩით, ყველა მხრიდან ჩადეთ მასში სენდვიჩი, განსაკუთრებული ყურადღება მიაქციეთ სახსრებს ისე, რომ მდნარი კარაქი და ყველი დარჩეს კროკ-მისიეს შიგნით.
- ორივე მხრიდან შეწვით წინასწარ გახურებულ პანში, ცოტა კარაქით.
- ცალკე გააკეთეთ შემწვარი კვერცხები. კროკ-მისიე დადეთ თეფშზე.
- თუ ზემოდან შემწვარი კვერცხი დადეთ, მიიღებთ კროკ-მადამს. ლოგიკის კანონები აქ არ ვრცელდება.
- დაამატეთ კვერცხს ახლად დაფქული წიწაკა და მარილი.
კროკ-მისიე და კროკ-მადამ სენდვიჩები
კროკ-მისიე და კროკ-მადამ სენდვიჩები
Comments