ინგრედიენტები:

  • ლორი – 2 ნაჭერი
  • დიჟონის მდოგვი
  • კარაქი
  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • ზღვის მარილი
  • პური – 2 ნაჭერი
  • ნაღების ყველი

მომზადების წესი:

  1. ერთი პურის ნაჭერს დაუსვით კარაქი და მდოგვი, მეორე – რბილი ნაღების ყველით.
  2. ლორის თხელი ნაჭრები დადეთ ერთ ნაჭერს და შეაგროვეთ სენდვიჩი.
  3. სცემეთ ერთი კვერცხი მარილის პინჩით, ყველა მხრიდან ჩადეთ მასში სენდვიჩი, განსაკუთრებული ყურადღება მიაქციეთ სახსრებს ისე, რომ მდნარი კარაქი და ყველი დარჩეს კროკ-მისიეს შიგნით.
  4. ორივე მხრიდან შეწვით წინასწარ გახურებულ პანში, ცოტა კარაქით.
  5. ცალკე გააკეთეთ შემწვარი კვერცხები. კროკ-მისიე დადეთ თეფშზე.
  6. თუ ზემოდან შემწვარი კვერცხი დადეთ, მიიღებთ კროკ-მადამს. ლოგიკის კანონები აქ არ ვრცელდება.
  7. დაამატეთ კვერცხს ახლად დაფქული წიწაკა და მარილი.

კროკ-მისიე და კროკ-მადამ სენდვიჩები

კროკ-მისიე და კროკ-მადამ სენდვიჩები

 

Comments