ინგრედიენტები:

  • მოცარელა – 100 გ
  • პომიდორი ჩერი – 6-8 ცალი.
  • რეღანი – 1 ტოტი
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • იტალიური მწვანილი – 100 გ

მომზადების წესი:

  1. ამოიღეთ მოცარელა მარილწყლისაგან, გარეცხეთ პომიდორი და მწვანილი წყლის ქვეშ.
  2. პომიდორი ჩერი დავჭრათ ორ ნაწილად.
  3. თეფშზე მოცარელას ბურთები, პომიდვრის ნახევარი მოათავსეთ და მწვანე რეღანის ფოთლებით დაამშვენეთ.
  4. გაწურეთ ზეითუნის ზეთით და დაამატეთ მშრალი იტალიური მწვანილი.
Comments