მანდარინის ნაყინი
ინგრედიენტები:
- მანდარინი – 8 ცალი.
- არაჟანი – 400 გრ
- შედედებული რძე – 1 ქილა
- მანდარინი – 2 ცალი.
- შაქარი – 1 ჩ.კ.
მომზადების წესი:
- გაჭერით კანი მანდარინებს, დაჭერით ნაჭრებად და დაჭერით ბლენდერში.
- შემდეგ, თუ სასურველია, შეგიძლიათ მანდარინის პიურე გადააფაროთ კისერზე, რომ კანი მოიშოროთ, ამის გაკეთება არ არის აუცილებელი.
- შემდეგ ბლენდერში აურიეთ არაჟანი, შედედებული რძე და მანდარინის წვენის პიურე.
- ჩაასხით პლასტმასის კონტეინერში და მოათავსეთ საყინულეში.
- ამოიღეთ და აურიეთ ყოველ საათსა და ორ საათში ისე, რომ ნაყინი გაჯერებული იყოს ჟანგბადით და მასში ყინულის კრისტალები არ შეიქმნეს.
- ძალიან ინტენსიურად აურიეთ.
- სიროპისთვის, გამოწურეთ წვენი მანდარინისგან და გაათბეთ შაქრით.
მანდარინის ნაყინი
მანდარინის ნაყინი
Comments