ინგრედიენტები:

  • მანდარინი – 8 ცალი.
  • არაჟანი – 400 გრ
  • შედედებული რძე – 1 ქილა
  • მანდარინი – 2 ცალი.
  • შაქარი – 1 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. გაჭერით კანი მანდარინებს, დაჭერით ნაჭრებად და დაჭერით ბლენდერში.
  2. შემდეგ, თუ სასურველია, შეგიძლიათ მანდარინის პიურე გადააფაროთ კისერზე, რომ კანი მოიშოროთ, ამის გაკეთება არ არის აუცილებელი.
  3. შემდეგ ბლენდერში აურიეთ არაჟანი, შედედებული რძე და მანდარინის წვენის პიურე.
  4. ჩაასხით პლასტმასის კონტეინერში და მოათავსეთ საყინულეში.
  5. ამოიღეთ და აურიეთ ყოველ საათსა და ორ საათში ისე, რომ ნაყინი გაჯერებული იყოს ჟანგბადით და მასში ყინულის კრისტალები არ შეიქმნეს.
  6. ძალიან ინტენსიურად აურიეთ.
  7. სიროპისთვის, გამოწურეთ წვენი მანდარინისგან და გაათბეთ შაქრით.

მანდარინის ნაყინი

მანდარინის ნაყინი

 

Comments